20. 11. 2016

Quesadilla

... pšeničná placka plnená vopred pečeným kuracím, bravčovým alebo hovädzím masom, cibuľou, syrom, šunkou a myslím čím chcete, hlavne aby tam bol syr, ktorý po rozpustení drží placky pokope :-)) . Povrch by mal byť chrumkavý, pretože sa opeká na panvici. Uloží sa placka na placku, alebo sa placka prehne na polovicu. 
     Ja som použila celozrnnú tortilu. Bolo to vynikajúce. Teplé, chrumkavé :-). 


Vážne nič náročné na čas. Ja som použila 8 celozrnných tortíl a to som sa musela krotiť, lebo keď som videla ako sa muži do toho pustili, tak som si povedala, že im necham niečo aj z mojej porcie :). 
     Na tortilu som uložila šunku, jarnú cibuľku, uvarené vajíčko a syr camembert. 


Preložila som ju na polovicu, potrela troškou oleja a uložila na suchú panvicu. Opiekla z jednej, druhej strany aaaa koniec prípravy :-)). 



Dali sme si k tomu čili omáčku :-), keď to už je mexické jedlo :-).