12. 3. 2012

Chlebíčky "volovec"

Neviem, prečo práve syr volovec - chuťou je taký istý ako iné tavené syry. Ale večera to bola teda paráádna :-).







Potrebujeme:

chlieb
125g bryndze
1 tavený syr Volovec
1 cibuľa
1 KL mletej rasce
1 KL mletej papriky
1 PL rastlinného tuku
3 vajcia
múka na zahustenie
vegeta na ochutenie


Bryndzu rozmiešame v miske s maslom, pridáme syr Volovec, nadrobno nasekanú cibuľu, vegetu, rascu, mletú papriku a všetko premiešame. Môžete pridať aj varené vajíčko. Túto nátierku natrieme na krajce chleba. V miske rozšľaháme vajíčka, zahustíme múkou a krajce chleba s nátierkou pred pečením obalíme v zmesi vajíčka a múky. Opečieme z oboch strán, no najprv potretou stranou dole. Podávame teplé alebo studené so zeleninkou.




Zdroj: reklamný leták milk Agro


















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára